top of page

Zeskamp Vereins Oane Grenze

10-07-2021


Het was een bijzonder sportjaar voor alle verenigingen in Bocholtz. Competities werden afgelast, sporthallen gingen dicht en sporten in groepen was niet meer mogelijk. Ondanks de beperkingen waren er echter ook mogelijkheden. Deze mogelijkheden werden aangegrepen. Al snel resulteerde dit erin dat niet alleen Sportclub’25 actief was op sportcomplex Bocholtzerheide. Ook de Bocholtze Badminton Club '77, HV Olympia Bocholtz en Gymnastiekvereniging Wilhelmina Bocholtz gingen creatief en enthousiast aan de slag met aangepaste trainingen op sportcomplex Bocholtzerheide in de buitenlucht.

Boches Bei-ee
De zeer prettige samenwerking met alle verenigingen heeft erin geresulteerd dat de verenigingen een gezamenlijke seizoensafsluiting voor zowel de jeugd als senioren leden gaan organiseren. Op zaterdag 10 juli was deze heuse zeskamp met als thema ‘Vereins Oane Grenze’.

Van onze vereniging deden ook een aantal groepen mee. Overdag was het best redelijk weer waardoor de kinderen konden genieten van de verschillende spellen. In de namiddag was het aan de volwassenen. Onze trainers en trainsters met Jeanne Philippens als ondersteuning waren ook van de partij wat heel wat hilarische momenten heeft opgeleverd. Marie-Louise deed zich zeer bij het buikschuiven en werd even onwel. Bij het sponzen gooien was er zo’n lange vent (Ron) die alle sponzen wist te vangen maar iemand anders (waarvan de naam bij de redactie bekend is) was zo slim om de emmer met water om te gooien voordat er gemeten kon worden hoeveel water we hadden gevangen.

Helaas werd het weer later op de avond zo slecht dat de spelen niet meer konden doorgaan. Gelukkig wist de leiding de competitie aan de BBQ en de Bar voor te zetten.

bottom of page