top of page

Vertrouwenspersoon

Een vertrouwenspersoon is er voor medewerkers die meldingen of klachten hebben over ongewenst gedrag. Dat kan zijn agressie, geweld, seksuele intimidatie, ongewenste intimiteiten, pesten of discriminatie. Een vertrouwenspersoon heeft geheimhoudingsplicht en gaat altijd vertrouwelijk om met jouw informatie.

Even voorstellen:

Mijn naam is Nadine Drescher. Ik ben al 15 jaar met veel passie, werkzaam in de branche van mens en werk. Een goed werkklimaat is essentieel voor het succes van een organisatie. Daarom ben ik met name actief als extern vertrouwenspersoon bij organisaties. Maar net als binnen een organisatie is een veilige en plezierige omgeving net zo belangrijk binnen het verenigingsleven. 

Als (extern) vertrouwenspersoon ben ik primair verantwoordelijk voor de opvang en begeleiding van leden die ongewenst gedrag (pesten, discriminatie, agressie en seksuele intimidatie) en /of casussen met betrekking tot integriteit (hebben) ervaren.

Geheimhoudingsplicht: álles is vertrouwelijk.

Een vertrouwenspersoon heeft geheimhoudingsplicht en gaat altijd vertrouwelijk om met jouw informatie. Zij zoekt samen met de melder naar oplossingen, geeft ondersteuning en advies.

Wanneer er vragen zijn, schroom niet te bellen. Ik ben te bereiken via telefoonnummer: 06-27046643. Mocht je me niet direct aan de lijn krijgen, spreek dan een voicemailbericht in. Ik bel dan zo spoedig mogelijk terug. 

Nadine-Drescher (1).jpg
bottom of page