top of page

Online videowedstrijd

29-07-2021

Uitslagen

Eerder deze maand hebben jullie kunnen lezen, dat Gv Wilhelmina heeft deelgenomen aan de 2e Online video wedstrijd, georganiseerd door de KNGU. Wilhelmina nam deel aan deze wedstrijd met maar liefst 10 teams. De uitslagen zijn nu bekend, die we met jullie willen delen. Dames en heren, proficiat!

 

Jeugd E

5e plaats team 5 – Fleur S., Lotte K., Sem & Evi

11e plaats team 6 - Kaylee, Jayda, Noa & Fenje

17e plaats team 4 - Ise, Lieke, Myrthe & Lis

20e plaats team 3 - Fay, Sophie, Fleur F. & Lotte

27e plaats team 1 - Bing, Celina, Sem & Norah

28e plaats team 2 - Yfke, Sterre, Lilo & Mila

 

 

Jeugd D

5e plaats Ivy, Demi, Diede & Lenneke

 

 

Jeugd B

5e plaats Julia, Stanne, Yze & Lisa

 

Junioren B

13e plaats team 2 - Fam W., Siri, Femke, Zara & Fam C.

17e plaats team 1 - Lonne, Isa, Nadeche, Melanie & Thirza

 

 

De volledige uitslagenlijst kan online ingezien worden: https://dutchgymnastics.nl/assets/Scores/Result/Challenge-Steun-Jeugd.pdf https://dutchgymnastics.nl/assets/Scores/Result/Challenge-Steun-Junioren.pdf

Wedstrijdverslag

In december 2020 organiseerde de KNGU de eerste online videowedstrijd voor het A en B niveau. Na dit grote succes besloot de KNGU nu een 2e online videowedstrijd te organiseren voor alle niveaus. Ondanks de corona stop en de periode dat we buiten konden trainen met een beperkt aantal toestellen, heeft Wilhelmina toch besloten om hieraan deel te nemen in verschillende niveaus en leeftijdscategorieën.

 

De video’s moesten vóór 3 juli bij de jury per mail worden ingeleverd. De bedoeling is dat een groep van 4 of 5 turnsters 6 sprongen springt over de kast of pegasus. Dit wordt dan gefilmd door de leiding en opgestuurd naar de KNGU.

 

Maandag 21 juni trapte de groep Yfke, Sterre, Lilo en Mila de wedstrijd af. Zij werden als eerst gefilmd. Vervolgd door de groep Fay, Sophie, Fleur en Lotte. Voor de meeste was het de eerste wedstrijd dit zorgde voor extra spanning. Tot slot mocht de groep van Julia, Stanne, Yze en Lisa, die al iets meer gewend zijn aan wedstrijden, de eerste succes volle filmdag afsluiten.

 

Donderdag 24 juni stonden om 18:00 uur 3 groepen op de planning. De groep Bing, Celina, Sem en Norah. Vervolgd voor de groep Ise, Myrthe, Lieke en Lis. Als afsluiten voor deze les werd de groep van Lenneke, Demi, Ivy en Diede nog gefilmd. Ook hier geldt dat het voor de meeste turn(st)ers de eerste wedstrijd was.
Bij de les van 19:00 uur werden nog 2 groepen gefilmd. De groep van Lonne, Melanie, Nadeche, Isa en Thirza begonnen. Na een sterk begin, moesten wij de wedstrijd na sprong 2 helaas stilleggen. Isa kwam ongelukkig ten val en moest naar de Nightcare. De schrik zat er goed in bij iedereen. Toch besloot de groep om de wedstrijd voort te zetten, voor Isa! De dag werd succesvol afgesloten door de groep Fam W., Siri, Femke, Zara en Fam C.

 

Maandag 28 juni stonden de laatste 2 groepen gepland. Groep Noa, Jayda, Kylie en Venje begonnen deze dag. En werd succesvol afgesloten door de groep Fleur, Evi, Lotte en Sem. Ook voor veel van deze turnsters was het de eerste wedstrijd. De spanning zat er dus goed in. Iedereen voerde de sprongen netjes uit en waren zelf tevreden over hoe het ging.

 

Wij als trainsters zijn enorm trots op onze turn(st)ers. Ondanks de lange ‘pauze’ met weinig tot niet kunnen trainen hebben wij toch laten zien waar Wilhelmina staat! Natuurlijk wensen wij Isa heel veel beterschap en een spoedig herstel! Op naar een hopelijk succesvol ‘normaal’ wedstrijdseizoen.

Trotse trainster

bottom of page