top of page

Minikamp

08-06-2019

Op vrijdagavond 21 juni 2019 stormde heel de bloemenbuurt vol met loslopende dieren. De groepen kippen, koeien, ezels, olifanten, varkens en pinguïns gingen opzoek naar alle beesten. Dit was goed gelukt. Als beloning mochten de  groepen een stop maken en een lekkere snack gaan eten. Na deze leuke tocht gingen we weer terug naar de Wilhelminazaal en was het tijd voor een leuke film. Sommige beestjes waren al naar bedje toe en de andere beestjes keken naar de film. Na een leuke avond moesten we wel vroeg opstaan want er stond ons een leuke dag tegemoet, namelijk een bezoek aan het dierenpark in Duitsland. Alle beesten gingen rondkijken en zagen veel mooie dieren, zoals vogels, kippen, alpaca’s, geiten, varkentjes en nog veel en veel meer. Ook waren er hele leuke speelplaatsjes voor de kids waar ze samen gezellig konden spelen. Om 13:00 uur werd het tijd om met de beestengroep een broodje te gaan eten. Na een leuke dag te hebben gehad in het dierenpark hadden de beestengroepjes weer honger en werd het tijd om frietjes te gaan halen. 

 

Na het eten moesten we ons klaar gaan maken voor de volgende activiteit, want er stonden leuke spelletjes op het programma. Bij aankomst op het spellen-terrein waren de groepen met beesten weer bij elkaar en konden we starten met de dierenspellen. De diertjes zijn goed nat geworden want ze konden lekker schuiven over de natte schuifbaan. Ook was er een modderbad waar ze voorwerpen in moesten zoeken, net zoals echte varkens in de modderpoel. Er was ook een koe aanwezig en die mochten ze melken. Verder waren er nog veel meer spelletjes. Ieder beest heeft super goed zijn/haar best gedaan en we zijn trots op onze beestenboel. Na deze avond konden we weer gezamenlijk terug lopen naar de bedjes en gingen we weer gezellig een film kijken. Veel beesten waren toch wel moe en zijn lekker gaan slapen.

 

De volgende morgen ging de wekker alweer vroeg want we moesten ons klaar gaan maken om met z’n alle de processie te gaan lopen. Het was lekker warm buiten. Gelukkig waren we weer op tijd terug bij de zaal om alles netjes op te ruimen. De kinderen kregen een zakje met chips, drinken en een appel. Er was nog genoeg tijd over om buiten leuke waterspelletjes te doen. De beestjes zijn lekker nat geworden en hebben zich goed geamuseerd. Bij aankomst terug op de Wilhelminazaal werd iedereen weer opgehaald om na een leuk kamp terug naar huis te gaan.

 

Wij zijn trots op de hele beestengroep en het was een super leuk en gezellig minikamp!

bottom of page