top of page

Jubilarissen Gv Wilhelmina 2020

06-09-2020

Feestavond en huldiging jubilarissen uitgesteld!

Helaas heeft het bestuur van Wilhelmina in samenspraak met de jubilarissen vanwege de Coronamaatregelen moeten besluiten om de geplande huldiging van 3 oktober niet door te laten gaan en de huldiging te verplaatsen naar volgend jaar.

Langs deze weg willen wij de jubilarissen toch van harte feliciteren met hun jubileum en ze hartelijk danken voor hun inzet. 

jub2020.png

Staand vLnR: Lenie Nevelstein-Kockelkorn, Marion Lindelauf-Degens, Miriam Slangen-Nevelstein.
Zittend vLnR: Wilma Hursel-Franken, José ten Kate, Annemie Heuts-Schobbers.

Lenie Nevelstein-Kockelkoren 60 jaar:
Lenie werd in 1960 lid van Wilhelmina en is binnen de ingewijden beter bekend als “ ’t Leentje”

Van 1968 t/m 1984 was zij actief als Jeugdleidster, iets wat ze al die jaren met veel passie heeft gedaan. Naast het lesgeven heeft Lenie ook altijd graag gedanst. Zij is op de dag van vandaag nog steeds actief bij de Jazz dansgroep van woensdagavond.  
Lenie is ook een vaste vrijwilliger die bij diverse activiteiten van Wilhelmina haar handen uit de mouwen steekt. Samen met haar zoon Jo was ze jarenlang verantwoordelijk voor het beheer van de verschillende uniformen van Wilhelmina. Velen van onze verenging kunnen zich de hartelijkheid van “Leentje” heel goed herinneren om op het laatste moment een knoop te verplaatsen van het rokje of de broek in te nemen. 
De laatste jaren is Lenie vooral actief als bestuurslid van de Supportersclub van Wilhelmina waar ze ondersteunt bij diverse activiteiten om Wilhelmina financieel te ondersteunen.

Wij wensen Lenie van harte proficiat met het bereiken van deze mijlpaal en danken haar voor haar enorme inzet en betrokkenheid voor Wilhelmina. 

 

Marion Lindelauf-Degens 50 jaar 
Ook Marion is in 1970 lid van Wilhelmina geworden en gelijk begonnen met turnen in de meisjesgroep. Samen met deze groep vormde ze de welbekende damesploeg de vele Limburgse, Landelijke en zelfs enkele Internationale titels behaalden.

Ook Marion was vanaf 1981 is Marion gestart met de Jazzdans en ritmische gymnastiek. 
Van 1982 tot 1988 was Marion lid van de Jeugdraad waar ze diverse activiteiten organiseerde voor de jeugd.

Vanaf 1987 is zij nationaal jurylid van de productgroep groepsspringen van de Regio en de KNGU.  Ook Marion is al jaren een trouwe Vaandeldraagster tijdens de diverse optochten waar Wilhelmina vele prijzen mee gewonnen heeft. 

Wij feliciteren Marion met haar 50- jarig jubileum en danken haar voor haar trouwe inzet en betrokkenheid voor Wilhelmina.
 

Miriam Slangen-Nevelstein 50 jaar 
Miriam is in 1970 lid van Wilhelmina geworden en gelijk begonnen met turnen in de meisjesgroep.

Samen met deze groep vormde ze de welbekende damesploeg de vele Limburgse, Landelijke en zelfs enkele Internationale titels behaalden.

In 1981 is Miriam begonnen met de Jazzdans en Ritmische gymnastiek. Dansen is altijd een passie van Miriam gebleven. In 1982 is Miriam begonnen met het lesgeven, eerst als jeugdleidster, daarna als verengingsleidster en van 2000-2010 zelfs als hoofdleidster.

Tegenwoordig is ze nauw betrokken bij de opleiding van de nieuwe generatie leidsters.  
Van 1979 tot 1989 was Miriam lid van de Jeugdraad waar ze diverse activiteiten organiseerde voor de jeugd. Nog steeds ondersteunt ze de Jeugdraad zoveel als mogelijk. Of dat niet genoeg was is Miriam ook nog een trouw lid geweest van de Drumband van 1977 tot twee jaar geleden toen de drumband ophield te bestaan.  
Bij evenementen van Gv Wilhelmina is ze bijna altijd present, en er wordt nooit tevergeefs een beroep op haar gedaan om een handje te helpen.

Wij feliciteren Miriam met haar 50- jarig jubileum en danken haar voor haar enorme inzet en betrokkenheid voor Wilhelmina.
 

Wilma Hursel-Franken 65 jaar:

Wilma werd op 5-jarige leeftijd lid van onze vereniging waar zij in de meisjesgroep de turnsport begon te beoefenen. In 1968 begon ze met ritmische gymnastiek waarna ze in 1982 de overstap heeft gemaakt naar de Fitdames. 
Ook op muzikaal gebied was Wilma actief binnen onze vereniging. Al in 1959 werd ze lid van onze Drumband op de tenortrom (pauk). Dit heeft ze maar liefst 41 jaar met heel veel plezier gedaan. 
Wilma was daarnaast als vrijwilliger vaak achter de bar werkzaam, met name tijdens de Drumbandrepetities.

Daarbij heeft ze jarenlang de versieringen verzorgd in de kantine voor onder anderen de Carnaval, Kerstmis en Pasen.

Van de Federatie Katholieke Muziekgezelschappen (FKM) ontving ze al eerder de speldjes van langdurig lidmaatschap ter gelegenheid van haar 25 en 40-jarig jubileum. 
Bij gelegenheid van haar 25, 40 en 50-jarig verengingsjubileum kreeg zij voor haar bewezen diensten

onder anderen:

- Zilveren Speld LTK (Limburgse Turnkring),

- Klaverbladorde (Kalk aan de Books),

- Zilveren én Gouden W (Wilhelmina)

- en de bronzen en zilveren Speld van Verdiensten (KNGU). 

De laatste jaren is Wilma niet meer actief binnen onze vereniging door het stoppen van de Fitgroep en de Drumband. Desondanks is ze samen met haar echtgenoot Lucas Hursel nog zeer begaan met onze vereniging.

Wij wensen Wilma van harte proficiat met het bereiken van deze mijlpaal en danken haar voor haar enorme inzet en betrokkenheid voor Wilhelmina. 

José ten Kate 25 jaar

José is op latere leeftijd lid geworden van onze vereniging nadat ze al jaren als vrijwilliger actief was binnen onze vereniging. Samen met haar zus mw. Annie Schoonbrood, de echtgenote van onze Ere Voorzitter, was ze tijdens verschillende activiteiten present om Wilhelmina te ondersteunen.

Verder was José altijd een markante persoonlijkheid die tijdens de jaarlijkse rommelmarkt met haar vrolijke persoonlijkheid voor veel amusement zorgde in de Wilhelminazaal.

Wij feliciteren José met haar 25-jarig jubileum en hopen dat zij nog vele jaren plezier beleefd bij haar activiteiten bij en voor Wilhelmina.

Annemie Heuts-Schobbers 50 jaar 
Ook Annemie is in 1970 lid van Wilhelmina geworden en gelijk begonnen met turnen in de meisjesgroep.

Samen met deze groep vormde ze de welbekende damesploeg de vele Limburgse, Landelijke en zelfs enkele Internationale titels behaalden. In 1981 is Annemie gestart met de Jazzdans en tot op heden de Dance Fitness. 
Van 1980 tot 1985 was ook Annemie jeugdleidster waarna ze nog velen jaren actief was om de dansmariches van Wilhelmina te trainen.

Tevens is Annemie al jaren een trouwe Vaandeldraagster tijdens de diverse optochten waar Wilhelmina vele prijzen mee gewonnen heeft. Daarbij heeft Annemie vaak de helpende hand geboden als vrijwilliger bij diverse activiteiten van Wilhelmina.

Wij feliciteren Annemie met haar 50- jarig jubileum en danken haar voor haar trouwe inzet en betrokkenheid voor Wilhelmina.
 

bottom of page