Carnaval op Wilhelminazaal

03/05-03-2019​

Stichting Jeugdcarnaval Bocholtz organiseerde dit jaar ook weer de carnaval op de Wilhelminazaal voor de jeugd van Bocholtz.

Zondag werd het carnaval geopend door de Kalk aan de Books die uiteraard weer zijn woordje deed in gezelschap van Prins Sven, prinses Ninthe en keiridder Pascal.

Prinses Ninthe strooide ondanks dat ze 1 arm in het gips had rijkelijk met snoepgoed door de zaal.

Voor het tweede jaar achter elkaar heeft Stichting Jeugdcarnaval gezorgd voor een mooi programma en traden Magix Rithem, De Geitenfokker, en de Herringbiessere uit onze eigen gemeente op.

Maar ook Patrick Pesch, Sven Ohne Girls en als klapper Fabrizio waren gecontracteerd.

In een volle zaal zat de stemming er dan ook goed in, en Herman Weck maakte dan ook mooie foto´s die op de facebook site van Stichting Jeugd carnaval te zien zijn.

DJ Harry en entertainer Raymond lieten tussen door ook de kinderen op de bühne zingen waarmee ze leuke prijsjes konden winnen.

De bezoekers genoten zichtbaar, en de organisatie kreeg veel complimenten.

Op maandag was het weer als vanouds druk na de optocht in de zaal, en de kinderen amuseerde zich weer door regelmatig de microfoon te pakken, en leuke prijsjes te winnen met hun zang kunsten.

Later op de avond kwamen de Herringbiessere nog een optreden verzorgen, hetgeen de stimmung ten goede kwam.

Op dinsdag was dit jaar voor het eerst kalksemmer treffen, in de middag was het niet echt druk op de zaal, maar Harry en Raymond zorgde dat de kinderen wel plezier beleefde door ze bezig te houden. Toen de grote groep binnen kwam werd het weer hartstikke gezellig op de zaal. Helaas was het ook snel leeg toen deze groep verder trok.

Als Stichting Jeugd Carnaval vinden we het jammer dat daarna ook de kinderen zo snel weg waren. Wij zouden het op prijs stellen als er ouders of mensen zijn die ons kunnen vertellen hoe we de kinderen nog meer erbij kunnen betrekken, en dat ze ook met meer kinderen op de zaal komen, en zich amuseren.

 

1/47

Lesrooster

agenda_edited.png
Logo G.V. Wilhelmina bocholtz

Copyright ©2020

Gv Wilhelmina Bocholtz

Lid van KNGU

Contact gegevens:

Nieuwsbrief:

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Gymnastiekvereniging

Wilhelmina Bocholtz

Dr. Nolensstraat 9a

6351 GL Bocholtz

T: 045-5443804

Postadres:

Akerstraat 175

6466 HG Kerkrade

Route ...

Inschrijven

Mis voortaan niets meer, meld je hier aan voor de Nieuwsbrief.

Afmelden