top of page

Horrortocht 2019

12-10-2019

Op 12 oktober heeft de supportersclub, samen met een hoop figuranten, er weer voor gezorgd dat een hoop deelnemers nog veel slapeloze nachten hebben gehad.

 

“22 groepen, 167 deelnemers, 34 figuranten, 10 schrikmomenten, 7 km route en nog eens overige 14 vrijwilligers. Een hele boel geregel, maar dat is de moeite meer dan waard.
Ik heb genoten van de figuranten, die zich wederom met heel veel enthousiasme hebben voorbereid op deze avond. Stuk voor stuk hebben ze gezorgd voor hele mooie, goede, maar zeer zeker héél enge schrikmomenten. Blijkbaar af en toe té eng voor sommige deelnemers, want ook dit jaar waren er weer afvallers. Het is fijn om de complimenten van de deelnemers aan de organisatie en de figuranten te mogen ontvangen, maar ook dankbaar voor de medewerking van Bungalowpark Simpelveld en voor de gastvrijheid van Wiel en Miriam Houben.”

 

Een van de figuranten zegt “Na jarenlang zelf mee te hebben gelopen, heb ik dit jaar gevraagd of ik mee mocht doen als figurant. Ik wist niet wat op mij af kwam, maar ik kan vertellen dat er een hele hoop geregel bij komt kijken. Het is niet alleen de dag van de horrortocht zelf, maar ook weken van voorbereiding en natuurlijk het opruimen erna. Je hebt een idee in je hoofd en probeert dit zo creatief mogelijk uit te werken, maar tijdens de act pakt het idee toch altijd anders uit. We hebben bij elke groep de act weer aangepast en geprobeerd hem áltijd beter te maken.”

 

Het was een lange avond, maar ik en mijn mede-figuranten hebben ervan genoten. De groepen waren enthousiast en kregen veel leuke reacties. Dat komt natuurlijk niet allemaal alleen door ons. De organisatie is ruimdenkend en bijna alles is mogelijk, waardoor het voor ons alleen maar makkelijker wordt om de act te realiseren.

 

We hebben ook met een deelnemer gesproken en die zei het volgende: “Als groep collega’s hebben we meegelopen met de horrortocht, net zoals de voorgaande jaren. De tocht was geweldig met veel schrikmomenten. We hebben ons vaak verschrokken, maar we hebben ook veel kunnen lachen tijdens de tocht. Voor ons was het in ieder geval een geslaagde en vermakelijke avond, wij komen volgend jaar zeker weer!


Heb jij de horrortocht gemist en wil je de volgende keer erbij zijn? “Volgend jaar heeft iedereen weer een nieuwe kans om deel te nemen op 17 oktober. Wees er dan wel op tijd bij, we waren nu al 14 dagen vooraf vol.

Informatie over de aankomende horrortocht  zal tijdig te vinden zijn op onze website én de social media-kanalen.

bottom of page