top of page

Horrortocht

16-10-2021

Op zaterdag 16 oktober organiseerde de supportersclub weer haar 9 de Horrortocht. Vertrekpunt was de Stampstraat 37, zoals de laatste 6 jaar gebruikelijk is. In totaal vertrokken 23 groepen, 177 deelnemers, waarvan 12 kinderen jonger dan 12 jaar, en 7 kinderen jonger dan 10 jaar voor een tocht van 6,5 km. De eerste vertrokken om 18.50 uur, de laatste om 22.09 uur. Er waren 10 schrikmomenten 40 figuranten en nog eens 11 overige vrijwilligers, die zorgden dat het weer een onvergetelijke avond werd voor iedereen. Opvallend veel groepen jongeren die meeliepen, hetgeen veel geschreeuw betekende bij de schrikmomenten, iets dat voor de figuranten altijd leuk blijft. Ook dit jaar kregen de figuranten weer veel complimenten voor alle werk dat ze gedaan hadden om hun act te laten slagen. Maar ook de organisatie voor het goede verloop en organisatie van deze tocht.

 

Dat onze tocht veel mensen trekt uit alle windstreken blijkt wel, ook dit jaar waren er weer mensen vanuit omgeving Rotterdam en Eindhoven aanwezig, maar ook vanuit Kerkrade, Wijlre, Epen, Simpelveld, Bocholtz en Eys. Na afloop was er weer soep voor de deelnemers, maar kon men dit jaar ook een broodje frikandel bestellen, en werd en nog lang nagepraat door de deelnemers en figuranten onder het genot van een drankje en hapje. De supportersclub dankt dan ook weer alle figuranten en overige vrijwilligers voor hun inzet en het vele werk dat verricht is met opbouwen van hun act maar ook op locatie, en het afbreken van dit alles. Uiteraard ook onze dank aan Wiel en Miriam Houben voor het beschikbaar stellen van hun geweldige locatie. Volgend jaar staat de 10e editie in de planning, en er zijn al diverse ideeën om hier iets heel speciaals van te maken.

 

 

Heb jij de horrortocht gemist en wil je de volgende keer erbij zijn? Volgend jaar heeft iedereen weer een nieuwe kans om deel te nemen op 15 oktober. Wees er dan wel op tijd bij, en wacht niet tot het laatste moment met opgeven, we waren ook nu al 14 dagen vooraf vol.

 

Informatie over de aankomende horrortocht zal tijdig te vinden zijn op onze website én de social media-kanalen.

bottom of page