top of page

Gymmie Turnen Gv Wilhelmina​

06-04-2019

Vandaag was het zover; het allereerste Gymmieturnen bij Wilhelmina. De opkomst onder de deelnemers was groot en ook was er veel ondersteuning door ouders en familie. Alle kinderen hebben hun uiterste best gedaan om zo goed mogelijk te presteren. Dit bleek ook uit de resultaten. Vandaag stond deel 1 op het programma waarbij de kinderen op diverse basis onderdelen in turnen door de jury werden getoetst. Indien het onderdeel naar behoren werd uitgevoerd, had de deelnemer de bijbehorende flippo in de pocket. Bij het behalen van alle onderdelen in deel 1, kreeg de deelnemer een Bronzen flippo!
 

Er waren maar liefst 15 kinderen die een Bronzen flippo hadden verdiend. Al deze flippo's worden verzameld in een klapper. Tijdens de uitreiking zijn deze klappers aan de betreffende deelnemers overhandigd. Later kwamen ook de andere kinderen aan bod om hun klapper in ontvangst te nemen.
 

Voor de kinderen die nog geen Bronzen flippo hebben behaald, niet getreurd; zij kunnen deze op een later moment alsnog behalen. Tevens zal dan mogelijk ook onderdeel 2 aan bod komen. Zaterdag 18 mei 2019 staat hiervoor in de planning. Verdere informatie hierover volgt nog.
 

Samenvattend was het een leerzame ochtend en heeft iedereen hopelijk genoten! Vanuit de leiding kan worden aangegeven dat zij alle deelnemers top vonden en dat wij allen snel uitkijken naar het volgende Gymmieturnen!

bottom of page