top of page

Carnavalszitting Gv Wilhelmina 2019

09-02-2019

Op zaterdag 9 februari heeft de carnavalszitting van Gv Wilhelmina weer plaatsgevonden. Deze wordt jaarlijks georganiseerd door de jeugdraad. Met een vol programma met veel eigen jeugd, belooft het een gezellige middag te worden. Voor de pauze waren al diverse optredens te zien en de bezoekers genoten met volle teugen. Rond 15:30u was het tijd voor Prinses Lis om af te treden en het stokje over te dragen aan haar opvolger(s).

 

Na een korte pauze klonk er spannende muziek en werden de nieuwe hoogheden gemaskerd en wel naar podium begeleid. Eenmaal op de bühne aangekomen telde iedereen af van 11 naar 0. Uiteindelijk werden Prins Jayden I en prinses Zara I uitgeroepen en ze zagen allebei prachtig uit. Ze werden geïnstalleerd door hun ouders en de jeugdraad. Na het uitgooien van de snoepjes werd het programma vervolgd door dansmarieche Mette.

 

De Kalk aan de Books was ook de hele middag present op onze zitting en werd de bühne opgeroepen om de nieuwe hoogheden te feliciteren. Na prachtige woorden van de president, lieten de dansmarieches van de carnavalsvereniging ook hun dansen zien. Vervolgens ging het programma verder met optredens van de Bocholtzer-jeugd. De leiding van Wilhelmina liet zich weer van hun beste kant zien en zorgde voor een hilarisch optreden. Tegen de klok van 17:00 stond het laatste optreden op de bühne: Kyle Schielen. Na deze geweldige carnavalszitting was er nog de gelegenheid om Prins Jayden I en Prinses Zara I te feliciteren.

 

Wij willen álle vrijwilligers, sponsoren, aanwezigen en iedereen die op zijn/haar manier een steentje heeft bijgedragen aan deze middag bedanken voor deze geweldige middag! We hopen jullie volgend jaar weer allemaal te zien.

 

bottom of page