top of page

Koptekst 2

Carnavalsoptocht Bocholtz 2019

04-03-2019

Op maandag 4 maart nam Gv Wilhelmina samen met onze prins Jayden en prinses Zara deel aan de grote optocht door het dorp. Dit ging echter niet zonder een wagen. Het thema voor dit jaar was FBI en Boeven.

 

Hier waren vele voorbereidingen voor nodig. Dat was ons nooit gelukt met dank aan al onze vrijwilligers die ons mee hebben geholpen met ideeën, ontwerpen en verven. Maar niet te vergeten ook de mannen die de wagen in elkaar hebben gebouwd. Bedankt hiervoor, super werk.

 

Ook op de maandag zelf waren nog de nodige voorbereidingen. Zoals de snoep op de wagen klaar maken, want anders had ons prinsenpaar niks om uit te gooien, maar ook het versieren van de wagen met ballonnen.

 

Om 12.00 uur moest iedereen op de zaal aanwezig zijn, hier werden de ballonnen opgeblazen voor het versieren van de stokken. Iedereen maakt zijn eigen stok om mee te nemen in de optocht. En als afsluiter voordat we naar het startpunt vertrokken, werd en nog een groepsfoto gemaakt. Daarna werd er gezamenlijk vertrokken naar de Groeneweg waar we moesten opstellen. Hier vertrokken wij om 14.11 uur als nummer 4 van de optocht. Prins Jayden en prinses Zara hebben duidelijk genoten, ze hebben gesprongen en gezongen op de wagen en vooral veel snoep uitgegooid.

 

Het was alweer een gezellige en leuke optocht en met een leuke grote groep.

Iedereen bedankt voor het meelopen en nogmaals een bedankje aan al onze vrijwilligers die zich hebben ingezet voor het meehelpen.

 

We hopen jullie allemaal ook volgend jaar weer te mogen begroeten bij ons met de optocht. En dat we ook volgend jaar weer met een mooie grote groep over de straat mogen lopen.

 

En dan roepen we voor de laatste keer nogmaals:

Prins Jayden ALAAF !!!

Prinses Zara ALAAF !!!

Wilhelmina ALAAF !!!

bottom of page