top of page

Bezoek van Sinterklaas

5-12-2021

Tijdens de kleuterles op woensdag 1 december kregen de kinderen onverwachts bezoek. De Sinterklaas had samen met 2 pieten zich de tijd genomen om een bezoekje te brengen aan de kleinste van onze vereniging. 

Ze waren hard aan het oefenen tot ze iemand op de deuren hoorde kloppen. 

 

De Sinterklaas had natuurlijk al van zijn pieten gehoord hoe hard ze elke week trainen, maar ook hoe goed ze naar de juffrouw luisteren. Dat heeft dan ook een bezoekje verdiend en zeker niet zonder een cadeau met een lekker zakje snoep. 

Iedereen werd 1 voor 1 bij de Sinterklaas geroepen, mochten een kunstje laten zien en kreeg een welverdiend cadeau met zakje snoep. 

 

Helaas moest de Sinterklaas weer verder, want zijn paard Ozosnel is nog steeds niet terug gevonden. Het was een geslaagd bezoekje en hopen dat hij ook volgend jaar tijd vrij maakt om een bezoekje te komen brengen.

De pieten keerden op zaterdag nogmaals terug om de andere kinderen ook een presentje te brengen en deel te nemen aan de uitdagende en spectaculaire pietengym! De kinderen verdienden een pietendiploma en wellicht mogen ze ooit aan de slag.

bottom of page