top of page

Plaatsingswedstrijden Acrogym 1&2

19/20-01-2019

De dames van de acro-groep hebben dit jaar al 2 keer deelgenomen aan een wedstrijd. De dames nemen deel aan 3 plaatsingswedstrijden. De punten van de 2 beste wedstrijden worden bij elkaar opgeteld en dan wordt er gekeken of de punten voldoende te zijn om zich te plaatsen voor de halve finale van de Nederlandse Kampioenschappen.

 

De 1e wedstrijd was op 19 en 20 januari in Bocholtz. Wilhelmina mocht deze wedstrijd organiseren. Op zaterdag waren de groepen van het E- en D-niveau aan de beurt. Dit waren voor ons ook de Limburgse Kampioenschappen. Secoiya en Nina behaalden hier in het E-niveau een 1e plaats. Rebecca en Fam Wierts behaalden in het D-niveau een 4 e plaats. En Aimee, Jana en Lonne behaalden ook een 4 e plaats.
Op zondag was het de beurt aan de overige niveaus. A-, B- en C-niveaus. Samantha, Ramona en Estelle behaalden in het C-niveau een 3e plaats. Pamela, Ashley en Fam Copier behaalden hier een 2e plaats. Na onze dames was het de beurt aan de hoogste niveaus van Nederland. Voor een aantal groepen was dit een kwalificatie voor de European Games. Uiteraard was dit geweldig om eens in het echt te zien.

 

De 2 e wedstrijd was op 16 en 17 februari in Deurne. Hier was het deelnemersveld groter dan bij de vorige wedstrijd. Helaas was Nina deze dag ziek en konden zij niet deelnemen aan de wedstrijd. Rebecca en Fam behaalden op zaterdag een 12e plaats. Aimee, Jana en Lonne behaalden op zaterdag ook een 12e plaats. Op zondag werden Samantha, Ramona en Estelle 6e en Pamela, Ashley en Fam 7e .

 

Je zag dat de dames na de 1e wedstrijd in Bocholtz gegroeid waren in hun dansen.
Er waren minder twijfels en ook minder fouten. Hopelijk kunnen ze dit voorzetten en kunnen ze de 3e wedstrijd nog meer laten zien. Deze wedstrijd is op 16 en 17 maart in Zierikzee en uiteraard ook te volgen via de livestream.

Dames, succes!

bottom of page