Halve Finale Acrogym C-Niveau

12-05-2019

Geheel onverwacht mochten Samantha, Ramona en Estelle alsnog deelnemen aan de halve finale. Na de voorrondes stonden ze tweede reserve, maar enkele weken geleden kregen we bericht dat de reserves werden ingedeeld voor de halve finale. Nog een paar weken hard trainen en dan op de wedstrijd alles eruit halen.

 

Als eerste mochten de dames in de middagwedstrijd hun tempo-oefening laten zien. Dit was de oefening waar ze de meeste zorgen over hadden. Voor het begin van

de wedstrijd werd nog tegen elkaar gezegd, vooral genieten!! Jammer genoeg verliep de oefening niet helemaal zonder fouten, maar gelukkig was de jury niet heel streng en werd er geen grote aftrek gegeven. Ze kregen een score van 21.290.

 

Na twee blokken rust mochten ze hun balansoefening laten zien. Voor de oefening nog besloten het zekere voor het onzekere te nemen en een "wiebel" element eruit te halen. Jammer genoeg ging het al fout bij het eerste element en kregen ze een aftrek van 0.6 punt. Hun score van deze oefening was 20.530.

 

Dit was voor de Acrogroep de laatste wedstrijd van het seizoen.

 

Dames, jullie hebben het allemaal super gedaan. We zijn trots op jullie! Nu weer hard werken voor het nieuwe wedstrijdseizoen en volgend jaar proberen allemaal in de halve finales te komen.

1/47

Lesrooster

agenda_edited.png

Contact gegevens:

Nieuwsbrief:

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Copyright ©2020

Gv Wilhelmina Bocholtz

Lid van KNGU

Gymnastiekvereniging

Wilhelmina Bocholtz

Dr. Nolensstraat 9a

6351 GL Bocholtz

T: 045-5443804

Postadres:

Akerstraat 175

6466 HG Kerkrade

Route ...

Logo G.V. Wilhelmina bocholtz

Inschrijven

Mis voortaan niets meer, meld je hier aan voor de Nieuwsbrief.

Afmelden