top of page

Plaatsingswedstrijd A/B-Lijn te Nieuwleusen

02-11-2019

Wilhelmina plaatst zich voor het NK.

 

Op zaterdag 2 november werd al om 06:45 verzamelt, zodat we om 07:00 konden vertrekken richting Nieuwleusen. Dit was een ritje van maar liefst 2 uur en 40 minuten.

 

Nadat Wilhelmina een aantal jaar afwezig is geweest op deze wedstrijden, was het aan ons jonge jeugdteam om de vereniging weer op de kaart te zetten.

“We kwamen aan, en gingen onze haren doen.

Toen we alemaal klaar waaren gingen we opwarmen.

We heben pegasus en trampoline gedaan.

We waren erg zenuwachtig voor de sprongen.”

 

Beide toestellen verliepen wel goed, op een paar schoonheidsfoutjes na.

Pegasus werd beloond met een puntentotaal van 13.10.

Minitramp werd beloond met een puntentotaal van 16.25.

Op beide toestellen waren ze in het midden van hun categorie aan de beurt. Het was nog even afwachten of de puntentotalen hoog genoeg waren voor het team om zich te plaatsen voor het NK. Vlak voor de prijsuitreiking werd het de trainsters duidelijk dat de dames zich geplaatst hadden voor het NK. Dit hadden ze natuurlijk nog niet verteld aan de rest. De jonge turnsters gingen vol spanning richting de prijsuitreiking. Toen de dames tot twee keer toe hoorde dat zij zich als 3e geplaatst hadden voor het NK konden ze hun geluk niet op. Tevreden en blij kwamen ze na afloop van de prijsuitreiking richting Simone en Ramona toe gerend.

“Voor de eerste x plaatsingswedstrijd voor het NK in de b-lijn zijn we tevreden maar met sommige sprongen hebben we nog genoeg werk aan de winkel”, aldus de turnsters.

 

Het harde werk is op beide toestellen beloond met een finaleplaats op het NK. Tevreden ouders, tevreden turnsters en ook de trainsters zijn dik tevreden!

 

Wij gaan nu hard werken om zo goed mogelijk te presteren op het NK.

Het NK vindt plaatst op 7 december te Gulpen.

Komen jullie ons ook aanmoedigen?

bottom of page