Buitentraining tijdens Corona

03-02-2021

Het was weer even wachten geblazen... lange dagen en weken zijn voorbij gevlogen. Veel thuis, geen sport. Desondanks heeft de leiding samen gezeten om toch iets voor de kids te organiseren. Eerst een speurtocht, maar dat werd helaas afgekeurd. Wel op één vaste plek blijven in kleine groepjes. Zo gezegd, zo gedaan.

Zondag 31 januari 2021 de aftrap voor een leuke sessie van een dik uur. Meerdere oefeningen als touwtje springen, op de acro blokken, touwtrekken, maar ook een fitness parcours en hindernis baantje. Dit in kleine groepjes. Wat deden de kids hun best en wat leuk om te zien dat zij in een zodanig groot aantal zijn verschenen!

Met dank aan ouders die de kids hierin stimuleren, maar ook de kids zelf die maa al te blij waren elkaar weer even te kunnen zien. Na afloop nog een kleine versnapering en tevens veel positieve berichten vanuit de ouders. Aan allen erg bedankt voor het leuke moment. Laten we met z'n allen hopen dat deze situatie weer snel voorbij gaat en we weer gezellig samen kunnen sporten zoals altijd!

Wellicht dat we deze dan wat vaker erin kunnen houden! 

Ook met dank aan de leiding die dit mogelijk heeft gemaakt.

1/47

Lesrooster

agenda_edited.png
Logo G.V. Wilhelmina bocholtz

Copyright ©2020

Gv Wilhelmina Bocholtz

Lid van KNGU

Contact gegevens:

Nieuwsbrief:

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Gymnastiekvereniging

Wilhelmina Bocholtz

Dr. Nolensstraat 9a

6351 GL Bocholtz

T: 045-5443804

Postadres:

Akerstraat 175

6466 HG Kerkrade

Route ...

Inschrijven

Mis voortaan niets meer, meld je hier aan voor de Nieuwsbrief.

Afmelden