Sint en piet op bezoek bij de kleuters

4-12-2019

 

Op woensdag 4 december had Sinterklaas de tijd genomen om met twee van zijn Pieten de kleuters te gaan bezoeken.

 

Niet-wetend waren de kleuters druk bezig met hun turnles en waren ze goed aan het luisteren naar hun trainsters. Ineens was het stil, er werd op de deuren geklopt. En ja hoor daar kwam de Sinterklaas met zijn Pieten binnen. Natuurlijk hadden de Pieten weer de zak goed gevuld met veel lekkers. Ze gooiden veel pepernoten uit. Uiteraard hoort het erbij dat ook de Pieten gingen stuntelen tijdens de turnles. De kinderen leerden ze koprollen en springen, maar de pieten vonden het toch wel heel moeilijk om te doen. Heel veel respect voor de kinderen die dit kunnen en durven.

 

Na een half uurtje met de kinderen te hebben geturnd, was het tijd voor Sinterklaas om te doen waar hij voor gekomen is. Hij komt natuurlijk niet op bezoek zonder cadeautjes voor de kinderen. Na de mooie liedjes die de kinderen hadden gezongen, werden de cadeautjes uitgedeeld. Sommige kinderen vonden Sinterklaas toch wel een beetje spannend, maar met een beetje hulp van de leiding, waren ze zo dapper om toch langs Sinterklaas te gaan en hun cadeautje te halen. Hij verraste ook de leiding met een cadeautje.

 

Door de drukke planning van Sinterklaas kon hij helaas niet de hele les blijven en ging hij verder naar de volgende.Dat gebeurt natuurlijk niet zonder een liedje om Sinterklaas en zijn pieten uit te zwaaien.

 

Al met al was het weer een geslaagde middag bij de kleuters. We willen Sinterklaas en zijn Pieten bedanken dat ze ook dit jaar weer tijd hebben gemaakt om onze kleinste leden te verassen met hun bezoek. Hopelijk mogen we jullie volgend jaar weer met open armen ontvangen.